To obszar tekstu dla tego akapitu. Aby go zmodyfikować, wystarczy kliknąć w tym miejscu i zacząć pisać. Po dodaniu treści można spersonalizować jej wygląd, korzystając z różnych kolorów, czcionek, rozmiarów czcionek i punktorów. Wystarczy zaznaczyć słowa, które mają zostać zaprojektowane, a następnie wybrać jedną z różnych opcji umieszczonych na pasku edycji tekstu.
Zapachy wabiące poszczególne gatunki ryb
ZAPACH | Płoć | Leszcz | Ukleja | Karp | Lin |
---|---|---|---|---|---|
anyż | + | - | + | + | - |
czosnek | + | + | - | - | - |
goździki | + | + | + | + | - |
kminek | + | + | - | - | + |
koper wł. | + | - | + | - | + |
kozieradka | + | + | + | - | - |
nostrzyk | + | + | - | + | + |
cynamon | - | + | - | + | - |
karmel | - | + | - | + | - |
kolendra | - | + | - | - | + |
melasa | - | + | - | + | - |
wanilia | + | + | - | + | - |
miód | - | - | - | + | + |
szafran | - | - | - | + | + |
tatarak | - | - | - | + | - |
tran | - | - | + | - | - |
krew | + | + | + | + | + |
kokos | - | + | + | + | - |
Created by Poradnik wędkarski